luni, 20 martie 2023

Conferința ştiinţifico-practică internațională “Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă”, ediția a X-a

 

La 18-19 martie 2023, în cadrul Facultății Biologie și Chimie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangăˮ din Chișinău a avut loc a X-a ediție a Conferinței ştiinţifico-practice internaționale „Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă”.

Conferința a fost deschisă cu un cuvânt de salut din partea: Antoci Diana – prorectorul Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, Moldova; Dan Selişteanu  prorectorul Cercetare științifică și relații cu mediul economic a Universității din Craiova, România; Coropceanu Eduard, directorul ICITT, Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă din Chișinău.

La Conferință au participat peste 400 de participanți din Republica Moldova, România, Franța, Ukraina. Au fost prezentate comunicări în baza experienței didactice, rapoarte științifice în baza cercetărilor realizate, care au fost abordate în ședința în plen și cele 4 secții:  Realizări actuale ale chimiei și protecția mediului;  Biodiversitate și ecologie; Materiale noi și biotehnologii; Tendințe actuale ale didacticii științelor. Materialele conferinței vor fi publicate în 3 volume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.