vineri, 15 martie 2019

Conferința de dare de seamă cu privire la stagiul de practica pedagogică I şi practica de producţie a studenților anului III, Facultatea Biologie și chimie


La data de 15.03.2019 în cadrul facultății Biologie și chimie a avut loc Conferința de dare de seamă cu privire la practica pedagogică I şi practica de producţie a studenților anului III, realizată în următoarele Instituții din or. Chișinău:
·        Practica pedagogică I: Liceul Teoretic cu profil de arte ”Mihai Berezovski” și Liceul Teoretic ,,Mircea cel Bătrân''.
·        Practica de producţie: Institutul de Chimie al MECC, Institutul de Ecologie şi Geografie al MECC şi Grădina Botanică Națională (Institut) „Alexandru Ciubotaru” al MECC.
Stagiile de practică au fost un examen serios pentru studenții Facultății Biologie și chimie, unde au depus toate eforturile pentru realizarea obiectivelor și sarcinilor propuse.
Studenţii practicanţi au prezentat rapoarte în care au elucidat etapele stagiului de practică, dar şi impresiile şi experienţa pe care au acumulat-o pe parcursul desfăşurării activităţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.