miercuri, 21 aprilie 2021

Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Tiraspol Profesor universitar, Doctor Liviu-Dan MIRON

 

Marți, 20 aprilie 2021, în cadrul ședinţei festive a Senatului  Universității de Stat din Tiraspol a fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa al UST Dlui Profesor universitar, Doctor Liviu-Dan MIRON – Prorector cu cercetarea științifică și relații internaționale a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iași, România. La ședința Consiliului Facultății Biologie și chimie din 04.03.2021 a fost înaintată propunerea de acordare a acestui titlu onorific Dlui Profesor universitar, Doctor Liviu-Dan MIRON. Decizia de a acorda titlul de  Doctor Honoris Causa al UST Dlui Profesor universitar, Doctor Liviu-Dan MIRON a fost luată la ședința Senatului UST din 16 martie 2021.

Cu acest prilej, Colectivul Facultății Biologie și chimie îl felicită pe Dl Profesor universitar, Doctor Liviu-Dan MIRON, dorindu-i sănătate, optimizm, forță de muncă și perseverență în realizarea obiectivelor propuse.

Înregistrarea video a evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=VpEOVMjgKsc

Aspecte ale cercetărilor științifice și a Odiseei subacvatice a Dlui Profesor universitar, Doctor Liviu-Dan MIRON sunt reflectate în filmul care poate fi vizionat accesând link-ul: https://youtu.be/iz2Ky_hlJNw

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.