marți, 4 mai 2021

Conferinţa ştiinţifică studențească cu participare internațională, ediția LXX-a

 

La data de 28 aprilie 2021, în cadrul Universităţii de Stat din Tiraspol, a avut loc Conferința științifică a studenților și masteranzilor cu participare internațională, ediţia a LXX-a. La Facultatea Biologie și chimie lucrările conferinței s-au desfășurat în 4 ateliere:

§  Biologie vegetală;

§  Biologie animală;

§  Studii interdisciplinare în Știința materialelor și Didactica chimiei;

§  Protecția mediului ambiant și tehnologii educaționale.

În cadrul atelierelor facultății la conferinţă au participat 170 de studenţi şi masteranzi și conducătorii lor de la Universitatea de Stat din Tiraspol, Chişinău, Republica Moldova; Universitatea „Ștefan cel Mare”, Suceava, România; Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Cluj-Napoca, România; Universitatea Națională „Chernihiv Collegium”, Chernihiv, Ucraina.

Pe parcursul desfășurării forumului, studenții participanți au prezentat rapoarte din activitatea lor de cercetare, atât din domeniul științific cât și didactic. Participanții au dat dovadă de un nivel înalt de cunoștințe și abilități, corespunzătore domeniului de studiu.

Participanții la Conferință au fost apreciați pentru rezultatele obținute și raportatrea calitativă a acestora cu diplome de excelență de gradul I, II şi III, certificate de participare și premii bănești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.