vineri, 22 aprilie 2022

CONFERINŢA ŞTIINŢIFICĂ STUDENȚEASCĂ NAȚIONALĂ CU PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ

 

La data de 20 aprilie 2022, în cadrul Universității de Stat din Tiraspol, a avut loc Conferința științifică studențească națională cu participare internațională, ediția a LXXI-a. La Facultatea Biologie și chimie lucrările conferinței s-au desfășurat în 4 ateliere:

Ø  Biologie vegetală;

Ø  Biologie animală;

Ø  Studii interdisciplinare în Știința materialelor și Didactica chimiei;

Ø  Protecția mediului ambiant și tehnologii educaționale.

În cadrul atelierelor facultății la conferință au participat 153 de studenți și masteranzi și conducătorii lor de la Universitatea de Stat din Tiraspol, Chișinău, Republica Moldova; Universitatea Tehnică a Moldovei, Chișinău, Republica Moldova;  Universitatea Agrară se Stat din Moldova, Chișinău, Republica Moldova; Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, Iași, România.

Pe parcursul desfășurării forumului, studenții participanți au prezentat rapoarte din activitatea lor de cercetare, atât din domeniul științific cât și didactic. Participanții au dat dovadă de un nivel înalt de cunoștințe și abilități, corespunzătoare domeniului de studiu.

Participanții la Conferință au fost apreciați pentru rezultatele obținute și raportarea calitativă a acestora cu diplome de excelență de gradul I, II și III, certificate de participare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.