vineri, 25 ianuarie 2019

Lecţia publică „Nanoclays for a Sustainable Approach in Ecomaterials, Conservation of Cultural Heritage and Drug Delivery Applications” (Conf. Dr. Giuseppe LAZZARA, Universitatea din Palermo)

La 23 ianuarie 2019 în cadrul Facultăţii Biologie şi chimie a fost prezentată lecţia publică “Nanoclays for a Sustainable Approach in Ecomaterials, Conservation of Cultural Heritage and Drug Delivery Applications” de către Domnul Conf. Dr. Giuseppe LAZZARA de la Universitatea din Palermo (Italia).
În baza deciziei catedrei Chimie şi a facultăţii Biologie şi chimie a avut loc decernarea titlului de „Visiting Professor” Domnului Conf. Dr. Giuseppe LAZZARA, Universitatea din Palermo, Italia, care în perioada 2019-2022 periodic va veni la facultate cu lecţii publice, proiecte de cercetare şi educaţionale, precum şi mobilităţi academice pentru studenţi şi profesori. La şedinţă au participat cadrele didactice şi masteranzii din cadrul facultăţii. Au fost discutate domeniile potenţiale de utilizare a materialelor prezentate.
Şedinţa a finisat cu înmânarea Diplomei de „Visiting Professor” Domnului Conf. Dr. Giuseppe LAZZARA, care şi-a exprimat intenţia de a consolida relaţia de colaborare cu facultatea Biologie şi chimie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.