vineri, 11 ianuarie 2019

Seminarul științifico-metodic „Didactica chimiei”

     La 10 ianuarie 2019, în cadrul facultății Biologie și chimie a avut loc ședința Seminarului științifico-metodic „Didactica chimiei”, la care au participat peste 80 de profesori școlari și universitari, masteranzi, cursanți la cursurile de recalificare. Au fost discutate o serie de probleme ale didacticii contemporane. În ordinea de zi au fost incluse o serie de subiecte propuse pentru discuție de către cadrele didactice, precum și rapoartele:
1. Dezvotarea competențelor profesionale ale cadrelor didactice de chimie, fizică și biologie la distanță. (Valeriu Gorincioi, LT „M. Sadoveanu”, Călărași)
2. Analiza termică - metodă simplă de determinare a cantității de apă din materialele naturale. (Andrei Rotaru, Universitatea din Craiova, România).
3. Modelarea computațională – metodă de explorare indirectă a substanțelor chimice. (Diana Chișca, Universitatea de Stat din Tiraspol).
     Profesorii au fost informați despre condițiile de participare la Conferința Republicană a Cadrelor Didactice care va avea loc la 1-2 martie 2019 în cadrul UST (https://sites.google.com/site/usttemporar/avize/inatentiatuturorparticipantilorlaconferintarepublicanaacadrelordidactice).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.